Clavis is een FD Gazelle

Clavis heeft voor het zevende achtereenvolgende jaar een FD Gazelle Award gewonnen. Deze prijs reikt Het Financieele Dagblad uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazelle moet een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar worden behaald.

Met de FD Gazelle Award heeft Clavis de ambitie ‘7 in a row’ gehaald. En daar zijn we bijzonder trots op. Maar nu verhogen we onze ambitie: we willen 10 jaar op rij behoren tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Niet omdat we zo graag prijzen winnen, maar omdat deze groei aantoont dat de kwaliteit van onze dienstverlening gewaardeerd wordt. En het garanderen van kwaliteit en continuïteit is onze hoogste ambitie.

Hierbij heeft onze dienstverlening prioriteit. Daarom verzorgt Clavis vermogensbeheer en overige dienstverlening op een manier die bij de klant past. We combineren techniek en gevoel tot de juiste balans is gevonden. We leveren maatwerk, maar zetten op het juiste moment standaardisatie in. Dat is de nieuwe standaard. Hiermee hopen wij de komende jaren onze kwaliteit te kunnen waarborgen en zo de ’10 in a row’ in de wacht te mogen slepen