Clavis wint achtste FD Gazellen Award op rij

Clavis heeft in 2019 wederom een FD Gazellen Award gewonnen: de achtste award op een rij. Deze prijs reikt het Financieele Dagblad jaarlijks uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award moeten bedrijven onder meer een omzetgroei van minimaal 20% boeken over een periode van drie jaar. Met het behalen van de achtste award is Clavis op weg om haar ambitieuze doel te bereiken: tien jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren.

Clavis is trots op haar achtste FD Gazellen Award, vertelt oprichter en mede-eigenaar Michiel Dill: "Clavis groeit en die groei bewijst dat onze cliënten de kwaliteit van onze dienstverlening waarderen. Wij zijn dan ook dankbaar voor het vertrouwen dat onze cliënten en relaties in ons stellen."

Groeien voor duurzame dienstverlening
Groei is voor Clavis geen doel op zich, maar wel een voorwaarde voor blijvend hoogwaardige dienstverlening op het gebied van wealth management. Dill: "Compliance vraagt momenteel veel van ons en andere financiële dienstverleners. Wij hebben hiervoor best practices ontwikkeld die we richting de toekomst duurzaam willen inzetten voor onze cliënten. Om die kwaliteit en continuïteit te blijven bieden, heb je in deze tijd een bepaalde omvang nodig. Daarom gaan we voor een langetermijnstrategie met een sterke groeidoelstelling."

Ontwikkelen en vernieuwen
Clavis merkt dat haar aanpak aanslaat bij haar cliënten, vaak ondernemende families. "Wij leveren maatwerk waar we vinden dat dit moet en zetten tegelijkertijd op het juiste moment standaardisatie in waar het kan”, legt Dill uit. “Zo is Clavis de moderne boetiek voor financiële dienstverlening voor ondernemende families die wij op onze unieke manier begeleiden. Daarin blijven wij ons ontwikkelen en vernieuwen om onze cliënten optimale dienstverlening te bieden. Als we dat goed doen, blijven we groeien en zullen de negende en tiende FD Gazellen Award volgen."