Back to top

Advies

Wij structureren uw vermogen. Samen met u brengen we uw doelstellingen in kaart en stippelen we de voor u beste strategie uit. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat ‘best’ en ‘worst’ practices met u te delen en uitvoering te geven aan uw strategie. Ons adviesteam groeit mee met uw vermogen. Wij vervullen geen rol als jurist, accountant of fiscalist, maar werken als ‘spin in het web’ nauw met hen samen. Onze advieswerkzaamheden variëren enorm, maar de gemene deler is dat ons werk zorgt voor overzicht en rust. Dat maakt het verschil.

Hoe bespreekt u bijvoorbeeld de toekomst van uw familievermogen – waaronder eventueel een onderneming – met uw kinderen? Of hoe organiseert u de toekomst en aanwending van uw vermogen als er geen kinderen zijn? De familiestichting helpt uw vermogen strategisch en in samenhang te beheren.

Het beste uit uw vermogen

Ook delen wij graag onze expertise op het gebied van compliance (voldoen aan wet- en regelgeving), infrastructuur, planning van uw vermogen en begeleiden wij u bij vermogenstransacties. U zit aan het stuur en bepaalt de kaders en strategie. Wij zetten onze ervaring en ons netwerk in om grip op uw vermogen te houden. Zo halen we samen het beste uit uw vermogen.

De familiestichting

Hoe complexer en/of materiëler de familiesituatie, hoe groter het nut van de familiestichting.

We nodigen u van harte uit voor een gesprek

Meer weten over advies? Philip en Bas praten u graag persoonlijk bij, neem gerust vrijblijvend contact op.

Philip Pennings

Philip Pennings

Bas van Dijk

Bas van Dijk

Het beste uit uw vermogen

Iedere situatie is uniek. Clavis haalt met u het beste uit uw vermogen op een wijze die bij u past. Hierbij werken wij samen met u vanuit een heldere strategie, op basis van uw wensen en uitgangspunten. Wij geven uw vermogen een thuis.

Over ons

Clavis is een organisatie van en voor mensen. Met een team van ervaren specialisten werken we met en voor vermogende families. De cultuur van Clavis maakt ons trots. Trots op de toewijding, het plezier en de betrokkenheid die onze cliënten ervaren in de bijdrage aan hun persoonlijke resultaat.

Updates en inzichten

Clavis ontwikkelt kennis door middel van presentaties en bijdragen.

Bekijk het gehele overzicht hier

Artikel: De 10 regels van nieuw geld, naar oud geld volgens Michiel Dill van Clavis

12 september 2023

Laat uw familievermogen niet verdampen The three generation gap is een bekende…

Lees meer

Podcastserie ‘De nieuwe standaard in familievermogen’ live

13 juni 2023

Of je nou in de trein zit, autorijdt, op het strand ligt…

Lees meer

Clavis wint elfde FD Gazelle

24 november 2022

Clavis heeft elf keer op rij een FD Gazelle gewonnen. Lees hier…

Lees meer