Back to top

Directievoering

Uw vermogen en vennootschappen goed en degelijk beheren brengt administratieve en bestuurlijke verplichtingen met zich mee. U moet voldoen aan wet- en regelgeving, formulieren invullen en documenten opstellen. Financiële administratie, betalingsverkeer, correspondentie en verzorgen van bestuurs- en aandeelhoudersvergadering. Niet alles is even complex, maar het moet wel geregeld worden. Grip op het geheel is daarbij cruciaal. Graag houdt u uw activiteiten daarbij buiten het oog van nieuwsgierigen.

Maak kennis met directievoering bij Clavis via animatie:

Administratie, bestuur, domicilie, compliance en rapportages zonder zorgen op orde? Directievoering maakt dat mogelijk.

Directievoering door Clavis

Een bewezen en gecontroleerde werkwijze.

Persoonlijk contact

Als het gaat om directievoering is persoonlijk contact cruciaal. U heeft een eigen contactpersoon en de operationele uitvoering gebeurt in een vast team dat dagelijks voor u klaarstaat.

Individuele wensen

Uw wensen staan centraal. Bij Clavis creëren we ruimte voor maatwerk door de repeterende processen zoveel mogelijk te standaardiseren.

Gecontroleerde aanpak

Onze gestructureerde operationele uitvoering staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Strategische denkkracht

Dankzij de synergie tussen onze activiteiten op het gebied van vermogensbeheer, directievoering en advies verbinden wij moeiteloos onderwerpen die met elkaar samenhangen. Zo plaatsen we de gekozen strategie in een bredere context en voegen we waarde toe.

Uw eigen omgeving

Uw onafhankelijkheid staat voorop. Wij werken daarom samen met uw eigen bankier, jurist, accountant en fiscalist om voor u het beste resultaat te bereiken. Op deze wijze bieden wij uw vermogen een thuis.

Aanmelden voor updates

Belangrijk nieuws of ontwikkelingen? We houden je op de hoogte!

We nodigen u van harte uit voor een gesprek

Meer weten over directievoering? Hanneke en Priscilla praten u graag persoonlijk bij, neem gerust vrijblijvend contact op.

Hanneke Hanssen-Rovers

Priscilla van der Eerden

Het beste uit uw vermogen

Iedere situatie is uniek. Clavis haalt met u het beste uit uw vermogen op een wijze die bij u past. Hierbij werken wij samen met u vanuit een heldere strategie, op basis van uw wensen en uitgangspunten. Wij geven uw vermogen een thuis.

Over ons

Clavis is een organisatie van en voor mensen. Met een team van ervaren specialisten werken we met en voor vermogende families. De cultuur van Clavis maakt ons trots. Trots op de toewijding, het plezier en de betrokkenheid die onze cliënten ervaren in de bijdrage aan hun persoonlijke resultaat.

Updates en inzichten

Clavis ontwikkelt kennis door middel van presentaties en bijdragen.

Bekijk het gehele overzicht hier

Clavis wint tiende FD Gazelle

24 november 2021

Clavis heeft tien keer op rij een FD Gazelle gewonnen. Lees hier…

Lees meer

Welkom bij Clavis ‘thuis’

2 november 2021

Clavis ontwikkelt zich continu. Zo stelden wij ‘De nieuwe standaard’ op, waarmee we een thuis…

Lees meer

Geld laten groeien, kijk hoe de allerrijksten het doen

11 juni 2021

Michiel Dill in gesprek op BNR Nieuwsradio over het thema “Geld laten…

Lees meer