Back to top

Clavis wint elfde FD Gazelle

24 november 2022

Gegroeid? Dat is Clavis zeker. Een team van bijna 50 personen, forse uitbreiding van het kantoor in hartje ’s-Hertogenbosch en wederom mag Clavis een FD Gazelle toevoegen. De elfde op rij overigens.

Groei dankzij vertrouwen

Voor partner Michiel Dill en zijn collega’s is deze elfde Gazelle een enorme kroon op het succes van Clavis: “Dankzij het vertrouwen van onze cliënten en relaties in onze aanpak blijven we groeien. Continue en duurzame groei lukt alleen met teamwork. Samen hebben we deze groei gerealiseerd en we zijn dan ook erg trots op ons fantastische team.”

Continuïteit en kwaliteit in vermogensbeheer zijn en blijven onze hoogste ambities.

Het beste uit het vermogen

Uiteraard ligt er boven op het doel van tien FD Gazellen een hogere ambitie. Tijdens een interview voor de zevende FD Gazelle in 2018 vertelde Dill: “Het waarmaken van onze belofte ‘wij zorgen dat u het beste uit uw vermogen haalt’, betekent voor onze doelgroep veel meer dan alleen het behalen van financieel rendement. Het betekent vooral dat onze klanten een kwaliteitsgarantie mogen verwachten. Continuïteit en kwaliteit in vermogensbeheer zijn en blijven onze hoogste ambities.”

Groei als voorwaarde voor kwaliteit

Het behouden van kwaliteit en continuïteit tijdens de groei die Clavis doormaakt, blijft ook in 2023 een speerpunt. Dill gaf al eerder aan: “Groei is voor Clavis geen doel op zich, maar wel een voorwaarde voor blijvend hoogwaardige dienstverlening. Compliance vraagt momenteel veel van ons en andere financiële dienstverleners. Wij hebben hiervoor best practices ontwikkeld die we duurzaam willen inzetten voor onze klanten. Om kwaliteit en continuïteit te blijven bieden, heb je in deze tijd een bepaalde omvang nodig. Daarom gaan we voor een langetermijnstrategie met een sterke groeidoelstelling.”

Maatwerk waar het moet en standaardisatie waar het kan.

Onderscheidende aanpak in vermogensbeheer

Hoe die onderscheidende aanpak van Clavis zich laat kenschetsen? Dill: “Wij leveren maatwerk waar we vinden dat dit moet en zetten tegelijkertijd op het juiste moment standaardisatie in waar het kan. We vinden dat vermogensbeheer zich moet mee-ontwikkelen met de levenscyclus van een familie, maar ook met de specifieke doelstellingen die het heeft én met maatschappelijke ontwikkelingen. Die manier van werken schept vertrouwen en ik denk dat dat een van de drijfveren is achter onze groei.”

U las het goed: we hebben ons kantoor uitgebreid en vernieuwd. Nieuwsgierig hoe dat eruit ziet? U kunt hier een kijkje nemen.

We nodigen u van harte uit voor een gesprek.

Bent u geïnteresseerd in Clavis? Praat eens met Floris of John. Wij zetten onze expertise graag in.

Floris Mutsaerts

Floris Mutsaerts

06-34555051
John Vermeule

John Vermeule

06-51190770

Updates en inzichten

Clavis ontwikkelt kennis door middel van presentaties en bijdragen.

Bekijk het gehele overzicht hier

Met familievermogen investeren in private markten

1 augustus 2022

Private investeringsmarkten, zoals private equity, vastgoed en leningen, bieden veel kansen. Met…

Lees meer

Chambers and Partners heeft Clavis wederom opgenomen in de gids van beste wealth managers.

22 juli 2022

Clavis is wederom opgenomen in de gids van beste wealth managers van…

Lees meer

Ook in private markten eerste scheurtjes te zien

14 juni 2022

De storm die op de publieke markten woedt, begint ook zijn sporen…

Lees meer