Familievermogensbeheerder Clavis opent tweede vestiging in Amsterdam

's-Hertogenbosch - Al tien jaar lang bedient Clavis haar klanten vanuit een monumentaal kantoorpand in het hart van 's-Hertogenbosch. Daar komt op 1 augustus een tweede vestiging bij. Een logische stap, want het afgelopen decennium is het klantenbestand van Clavis steeds verder uitgebreid en opereert de financiële dienstverlener door heel Nederland.

Een kantoor dichtbij de Randstad en Schiphol

Zes jaar op rij won Clavis een FD Gazellen-award. Tekenend voor de flinke groei die de organisatie doormaakte, want de prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Het Financieele Dagblad aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een tweede locatie kon daarom niet uitblijven. Clavis strijkt neer in de MediArena in Amsterdam-Zuidoost. "Zo hopen we onze toegankelijkheid en bereikbaarheid te vergroten. Niet alleen voor cliënten, maar ook voor relaties en leveranciers die vanuit de Randstad opereren of bijvoorbeeld via luchthaven Schiphol vliegen", vertelt partner Floris Mutsaerts.

Informeel en discreet

De nieuwe vestiging zit in een verzamelgebouw waar tevens productiehuis EndemolShine studio’s, kantoren en vergaderzalen combineert. "Clavis maakt gebruik van de uitgebreide faciliteiten van MediArena. Wanneer een bijeenkomst vraagt om meer discretie kunnen we terecht in een vergaderruimte", aldus Floris Mutsaerts.

Een bruisende omgeving

De keuze voor de locatie was snel gemaakt. Het Arena-gebied is een levendige plek met trekpleisters als Ziggo Dome, AFAS Live en Johan Cruijff Arena. Floris Mutsaerts: "We zitten in een omgeving met een energieke en bruisende uitstraling. Daarnaast kunnen bezoekers makkelijk parkeren en is de MediArena ook met het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken."

De tweede vestiging van Clavis opent op 1 augustus en is gevestigd aan MediArena 2 in Amsterdam-Duivendrecht. De locatie in ’s-Hertogenbosch aan Hof van Zevenbergen blijft ongewijzigd.

Over Clavis

Clavis beheert al tien jaar lang familievermogens en verleent complete financiële service – van advies tot uitvoering – op het gebied van vermogensstructurering, directievoering, directe investeringen en discretionair beheer. De organisatie kenmerkt zich door haar persoonlijke aanpak, waarbij de mens en familie achter het vermogen centraal staan.

Wilt u een keer langskomen, neem dan contact op met Floris Mutsaerts +31 (0)20-2103744

Persbericht [1 augustus 2018]: Familievermogensbeheerder Clavis opent tweede vestiging in Amsterdam