Een afspraak met Clavis?
Dat kan nu ook in Amsterdam!

Al tien jaar lang bent u welkom in ons vertrouwde kantoorpand in hartje ’s-Hertogenbosch. Binnenkort kunt u ook bij ons voor advies aanschuiven in Amsterdam. Daar openen we op 1 augustus een tweede vestiging in de MediArena in het Arena-gebied.

Een kantoor dichtbij de Randstad en Schiphol

Het afgelopen decennium zijn we als familievermogensbeheerder gegroeid en opereren we door heel Nederland. Met onze nieuwe locatie hopen we onze toegankelijkheid en bereikbaarheid te vergroten. Niet alleen voor cliënten, maar ook voor relaties en leveranciers die vanuit de Randstad opereren of bijvoorbeeld via luchthaven Schiphol vliegen.

Veelzijdige ontvangstmogelijkheden in MediArena

Ons nieuwe kantoor bevindt zich in Amsterdam Zuid-Oost in een verzamelgebouw waar eigenaar en tevens productiehuis EndemolShine studio’s, kantoren en vergaderzalen combineert. Daar kunnen we gebruik maken van alle faciliteiten, zoals een bedrijfsrestaurant met kwalitatief goed eten. We kunnen u op een informele manier ontvangen in het grand café, maar wanneer een bijeenkomst vraagt om meer discretie kunnen we terecht in een vergaderruimte.

Een bruisende omgeving

De keuze voor deze nieuwe locatie was niet moeilijk. Het Arena-gebied wordt ook wel hét tweede uitgaanscentrum van Amsterdam genoemd. Het is een levendige plek met een energieke en bruisende uitstraling. Evenementlocaties als Ziggo Dome, AFAS Live en de Johan Cruijff Arena zorgen voor veel reuring. Het grootste pluspunt? U kunt eenvoudig parkeren en ook met het openbaar vervoer is onze nieuwe vestiging gemakkelijk te bereiken.

De tweede vestiging van Clavis opent op 1 augustus en is gevestigd aan MediArena 2 in Amsterdam-Duivendrecht. Ook op de locatie in ’s-Hertogenbosch aan Hof van Zevenbergen blijft u onveranderd van harte welkom!

Wilt u een keer langskomen, neem dan contact op met Floris Mutsaerts +31 (0)20-2103744

Persbericht [1 augustus 2018]: Familievermogensbeheerder Clavis opent tweede vestiging in Amsterdam