Back to top

Stagiair(e) multi family office

Ben je een vierdejaars HBO student die op zoek is naar een leerzame afstudeerstage in de financiële dienstverlening gericht op vermogende families? Wil je ervaren hoe het is om deel uit te maken van een hecht team dat opereert op topniveau, waar geen dag hetzelfde is? Kom dan je afstudeerstage lopen bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland: Clavis, de multidisciplinaire private wealth dienstverlener uit Den Bosch.

We nodigen je van harte uit voor een gesprek.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage bij Clavis wordt je onderdeel van het team Family Services. Dit team bestaat uit 22 collega’s en richt zich onder andere op bestuur, administratie en structurering van familievermogens. Binnen Family Services zorg je, samen met je collega’s, voor de totale cliëntbediening. Naast je afstudeeronderzoek houd je je bezig met operationele vraagstukken voor onze cliënten en zorgt ervoor dat alles juist en tijdig geregeld is. Werkzaamheden waar je aan kan denken zijn het opstellen van besluiten, overeenkomsten en overzichten/rapportages en het verzorgen van cliëntacceptatie en monitoring.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en integere vierdejaars student die op zoek is naar een leerzame afstudeerstage.

  • Opleidingsniveau: HBO
  • Soort opleiding: Finance, Tax & Advice / Financial Services Management / Management, Economie & Recht / Rechten / Fiscaal Recht & Economie / Commerciële Economie / Bedrijfskunde
  • Talen: goede beheersing Nederlandse en Engelse taal

Wie zijn wij?

Clavis is een financiële dienstverlener voor vermogende families die zich richt op het beheren van hun vermogen in de breedste zin van het woord. Wij zijn een jong, informeel en vooruitstrevend bedrijf dat is opgericht in 2008. We zijn al 11x op rij bekroond met de FD Gazellen, als erkenning voor de snelle omzetgroei die we jaar op jaar weten te realiseren. We zijn gewend om onze cliënten kwalitatief hoge service te bieden en zetten graag die éxtra stap. Clavis is een bedrijf waar plezier, hard werken en collegialiteit de kernwoorden zijn.

Wat wij bieden?

Clavis biedt een afwisselende werkomgeving en een mensgerichte cultuur waar iedereen voor elkaar klaar staat. Zo goed als Clavis voor de cliënten wil zijn, is Clavis ook voor haar medewerkers en stagiaires. We zijn een hecht team van collega’s waar je niet alleen inzichten en kennis haalt en deelt, maar ook regelmatig leuke dingen samen doet. Zo staat er dagelijks een gezamenlijke lunch klaar in het hart van ons kantoor, vindt er op de vrijdag regelmatig een borrel plaats op kantoor of in de stad.

Ben je enthousiast?

Hebben we je enthousiast kunnen maken? Graag zien we je sollicitatie tegemoet. Wil je solliciteren of heb je vragen over de procedure? Mail naar HR@clavis.eu.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Hanneke Hanssen (073 744 00 07).

Kom langs

We nemen graag contact met je op.

Pre-employment screening aan de hand van openbare bronnen is onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We nodigen je van harte uit voor een gesprek.

Ben je geïnteresseerd in een vacature bij Clavis? Neem contact op met Marjolein.

Marjolein Wervers

Marjolein Wervers

+31 73 744 00 07

Updates en inzichten

Clavis ontwikkelt kennis door middel van presentaties en bijdragen.

Bekijk het gehele overzicht hier

Artikel Investment Officer: Gebrek aan opvolging jaagt groei family offices aan

21 november 2023

Nederland telt steeds meer single family offices ondanks dat het door regelgeving…

Lees meer

Artikel Investment Officer: Clavis investeert flink om door te kunnen groeien

15 november 2023

In november haalt Clavis voor het twaalfde jaar op rij haar FD…

Lees meer

Clavis wint twaalfde FD Gazelle

8 november 2023

Clavis heeft twaalf keer op rij een FD Gazelle gewonnen. Lees hier…

Lees meer