Back to top
Floris Mutsaerts van Clavis

360° Vermogensmanagement

Sinds de oprichting in 2008 is Clavis gegroeid naar een organisatie met 50 professionals die onze cliënten bedienen. Hoewel groei geen doel op zich is, ontwikkelt Clavis in fors tempo: in 2023 ontvangt Clavis haar 12e FD Gazelle op rij, de prijs voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland.

De nieuwe standaard

Het Wealth Control Framework (WCF) is onderdeel van onze nieuwe standaard. Dit WCF is een set van processen en controles waarmee een goede, efficiënte werkwijze en uitvoering is geborgd. De vaste (repeterende) processen worden hiermee gestandaardiseerd. Werken met het WCF levert voordelen op voor alle betrokkenen: cliënten, toezichthouders en samenwerkingspartners (belastingadviseurs, notarissen, advocaten, banken, custodians, fondsbeheerders).

Het zorgt onder meer voor synergievoordelen (denk aan prijs en best practices), hogere volumes, meer grip en controle door onder andere heldere rapportages, persoonsonafhankelijke processen, compliance en het garandeert een hoogwaardige kwaliteit. Dit alles zorgt voor veel vertrouwen: het belangrijkste ingrediënt van een goede samenwerking en dienstverlening. Door te werken met het Wealth Control Framework ontstaat er nog meer ruimte voor persoonlijk contact en maatwerk dat is afgestemd op de individuele behoefte van de cliënt.

Cliënten kiezen voor Clavis vanwege onze persoonlijke aanpak en onze integere en excellente dienstverlening op het gebied van vermogensbeheer en directievoering en advies. Zo helpen we families met het beheren en structureren van hun vermogen. Van een enkel strategisch product tot een volledig geïntegreerde dienstverlening.

We nodigen je van harte uit voor een gesprek.

Ben je geïnteresseerd in Clavis? Praat eens met Floris of John. Wij zetten onze expertise graag in.

Floris Mutsaerts

Floris Mutsaerts

06-34555051
John Vermeule

John Vermeule

06-51190770