Back to top
Podcast - De nieuwe standaard in familievermogen

Podcast: De nieuwe standaard in familievermogen

In onze podcastserie ‘De nieuwe standaard in familievermogen’ gaan Michiel Dill en Paul van Hastenberg in gesprek met hun collega’s. Zo laten ze je ontdekken wat deze standaard inhoudt. Van investeren in private markten tot vermogensstructurering. Van directievoering tot discretionair vermogensbeheer. In de auto, trein of bij het joggen: laat je meevoeren in de wereld van familievermogen.

Abonneer en luister via je favoriete podcast app.

A04 – Obligaties: it’s a Barbie world

Na een aantal jaren van negatieve rente hebben obligaties weer betere rendementsvooruitzichten. De rente is wereldwijd fors opgelopen. Gek genoeg merken we daar in de rentetarieven voor ons spaargeld heel weinig van. Wat is het perspectief en waarom zijn obligaties weer een aantrekkelijk alternatief? Hoe speelt Clavis hierop in? En, wat heeft Barbie met dit alles te maken?! Voor de antwoorden gaat host Paul van Hastenberg in gesprek met Vital Jansen. Vital leidt bij Clavis het team van vermogensbeheerders.

A03 – It’s a Family Affair

Goed en degelijk beheer van groter, complex familievermogen gaat verder dan slim beleggen. Je hebt bijvoorbeeld rekening te houden met allerlei administratieve en bestuurlijke verplichtingen. Bij Clavis zorgt het team Family Services dat cliënten hieraan voldoen. Michiel Dill staat aan de wieg van deze dienstverlening en gaat erover in gesprek met Hanneke Hanssen, lid van het management team van Family Services. Hanneke weet als geen ander hoe het is om samen met én voor vermogende families te werken.

A02 – De wereld van private equity

Paul van Hastenberg leidt bij Clavis het team van vermogensbeheerders. Een van de teamleden is Bart Compen. Paul en Bart staan mede aan de wieg van de succesvolle aanpak met investeringen in private markten, populair gezegd private equity. In deze podcast geven ze je een kijkje in hun keuken. Waar hebben we het nou precies over? Welke kansen bieden dit soort investeringen? Voor wie is het is en hoe zit het track record van Clavis eruit?

A01 – Het geheim van 11x een FD Gazellen winnen

In deze eerste aflevering spreken Michiel Dill en Paul van Hastenberg – beiden partner bij Clavis – over het hoe en waarom van 11x een Gazelle Award. De Bossche ‘multidisciplinaire private wealth dienstverlener’ is daarmee al jaren een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Een gesprek over de X-factor: het belang van organisatiecultuur, DNA en repeterende processen. En hoe zien de heren de toekomst van hun tak van sport?

Abonneer en luister via je favoriete podcast app.

Leg je vraag aan ons voor!

Stuur ons een mail op podcast@clavis.eu en wij komen er bij je op terug.

Michiel Dill

Michiel Dill

Paul van Hastenberg

Paul van Hastenberg