Back to top
Family Services - Foto van medewerkster die vriendelijk in de camera kijkt

Family services

Dankzij de synergie tussen onze activiteiten op het gebied van family services en op het gebied van vermogensbeheer, verbinden wij moeiteloos onderwerpen die met elkaar samenhangen. Zo plaatsen we de gekozen strategie in een bredere context en voegen we waarde toe.

Directievoering

Uw vermogen en vennootschappen goed en degelijk beheren brengt administratieve en bestuurlijke verplichtingen met zich mee. U moet voldoen aan wet- en regelgeving, formulieren invullen en documenten opstellen. Financiële administratie, betalingsverkeer, correspondentie en verzorgen van bestuurs- en aandeelhoudersvergadering. Niet alles is even complex, maar het moet wel geregeld worden. Grip op het geheel is daarbij cruciaal. Graag houdt u uw activiteiten daarbij buiten het oog van nieuwsgierigen.

Maak kennis met directievoering bij Clavis via animatie:

Administratie, bestuur, domicilie, compliance en rapportages zonder zorgen op orde? Directievoering maakt dat mogelijk.

Uw eigen omgeving

Uw onafhankelijkheid staat voorop. Wij werken daarom samen met uw eigen bankier, jurist, accountant en fiscalist om voor u het beste resultaat te bereiken. Op deze wijze bieden wij uw vermogen een thuis.

Directievoering door Clavis

Een bewezen en gecontroleerde werkwijze.

Persoonlijk contact

Als het gaat om directievoering is persoonlijk contact cruciaal. U heeft een eigen contactpersoon en de operationele uitvoering gebeurt in een vast team dat dagelijks voor u klaarstaat.

Individuele wensen

Uw wensen staan centraal. Bij Clavis creëren we ruimte voor maatwerk door de repeterende processen zoveel mogelijk te standaardiseren.

Gecontroleerde aanpak

Onze gestructureerde operationele uitvoering staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit.

Strategische denkkracht

Dankzij de synergie tussen onze activiteiten op het gebied van vermogensbeheer, directievoering en advies verbinden wij moeiteloos onderwerpen die met elkaar samenhangen. Zo plaatsen we de gekozen strategie in een bredere context en voegen we waarde toe.


Advies

Wij structureren uw vermogen. Samen met u brengen we uw doelstellingen in kaart en stippelen we de voor u beste strategie uit. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat ‘best’ en ‘worst’ practices met u te delen en uitvoering te geven aan uw strategie. Ons adviesteam groeit mee met uw vermogen. Wij vervullen geen rol als jurist, accountant of fiscalist, maar werken als ‘spin in het web’ nauw met hen samen. Onze advieswerkzaamheden variëren enorm, maar de gemene deler is dat ons werk zorgt voor overzicht en rust. Dat maakt het verschil.

Hoe bespreekt u bijvoorbeeld de toekomst van uw familievermogen – waaronder eventueel een onderneming – met uw kinderen? Of hoe organiseert u de toekomst en aanwending van uw vermogen als er geen kinderen zijn? De familiestichting helpt uw vermogen strategisch en in samenhang te beheren.

Het beste uit uw vermogen

Ook delen wij graag onze expertise op het gebied van compliance (voldoen aan wet- en regelgeving), infrastructuur, planning van uw vermogen en begeleiden wij u bij vermogenstransacties. U zit aan het stuur en bepaalt de kaders en strategie. Wij zetten onze ervaring en ons netwerk in om grip op uw vermogen te houden. Zo halen we samen het beste uit uw vermogen.

De familiestichting

Hoe complexer en/of materiëler de familiesituatie, hoe groter het nut van de familiestichting.

We nodigen u van harte uit voor een gesprek

Meer weten over directievoering? Hanneke praat u graag persoonlijk bij, neem gerust vrijblijvend contact op.
Meer weten over advies? Philip praat u graag persoonlijk bij, neem gerust vrijblijvend contact op.

Hanneke Hanssen Rovers

Hanneke Hanssen-Rovers

Philip Pennings

Philip Pennings

Het beste uit uw vermogen

Iedere situatie is uniek. Clavis haalt met u het beste uit uw vermogen op een wijze die bij u past. Hierbij werken wij samen met u vanuit een heldere strategie, op basis van uw wensen en uitgangspunten. Wij geven uw vermogen een thuis.

Over ons

Clavis is een organisatie van en voor mensen. Met een team van ervaren specialisten werken we met en voor vermogende families. De cultuur van Clavis maakt ons trots. Trots op de toewijding, het plezier en de betrokkenheid die onze cliënten ervaren in de bijdrage aan hun persoonlijke resultaat.

Updates en inzichten

Clavis ontwikkelt kennis door middel van presentaties en bijdragen.

Bekijk het gehele overzicht hier

Gouden tijden op financiële markten

17 april 2024

De financiële markten zetten in 2024 de positieve lijn voort die in…

Lees meer

Artikel Investment Officer: Gebrek aan opvolging jaagt groei family offices aan

21 november 2023

Nederland telt steeds meer single family offices ondanks dat het door regelgeving…

Lees meer

Artikel Investment Officer: Clavis investeert flink om door te kunnen groeien

15 november 2023

In november haalt Clavis voor het twaalfde jaar op rij haar FD…

Lees meer