Back to top
Ons verhaal - Foto van medewerker van Clavis die vriendelijk in de camera kijkt.

Ons verhaal

Clavis is een organisatie van en voor mensen. Met een team van ervaren specialisten werken we sinds 2008 met en voor vermogende families. De cultuur van Clavis maakt ons trots. Deze is gebaseerd op vijf pijlers:

  • ‘kloppend hart’,
  • klantbelang + beleving,
  • adaptief vermogen,
  • positief kritisch én scherp,
  • integriteit.

De kwaliteit van Clavis wordt niet alleen erkend door cliënten, maar komt ook tot uiting in aantoonbare borging en zekerheden door toezicht. Clavis heeft een trustvergunning en staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB). Voor het uitvoeren van vermogensbeheer staat Clavis onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Het beste uit uw vermogen

Wij zorgen dat u in verbinding staat met uw vermogen op zowel financieel gebied als daarbuiten. Op financieel gebied (beheer van uw vermogen) richten wij ons op de balans tussen het benutten van kansen en het beheersen van risico. Wij faciliteren dat vermogen aan de volgende generatie kan worden overgedragen. Daarnaast zien we dat betekenis geven aan vermogen en positief bijdragen aan ESG (duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid) voor steeds meer cliënten minstens net zo’n belangrijke onderwerpen zijn. Wij dragen graag bij aan ‘next generation happiness’.

Een team van ervaren specialisten

Clavis is een team van professionals dat voor u klaarstaat met een open, overzichtelijke en eerlijke werkwijze en maatwerk voor u levert. Zo haalt u het beste uit uw vermogen.

We nodigen u van harte uit voor een gesprek.

Bent u geïnteresseerd in Clavis? Praat eens met Floris of John. Wij zetten onze expertise graag in.

Floris Mutsaerts

Floris Mutsaerts

06-34555051
John Vermeule

John Vermeule

06-51190770