Back to top

Vermogens­beheer

Clavis biedt een persoonlijke én unieke aanpak waarbij u toegang krijgt tot ‘best in class’ vermogensbeheer. We combineren uw wensen met onze kennis en netwerk om zo het beste uit uw vermogen te halen.

Private markten

U krijgt via Clavis direct toegang tot de private investeringsmarkt, zoals private equity, vastgoed en leningen. Deze investeringen sluiten aan op uw ondernemerschap en het verwachte rendement ligt duidelijk hoger dan op de financiële markten.

Discretionair vermogensbeheer

De vermogensbeheerders van Clavis hebben jarenlange ervaring op financiële markten en zijn specialisten op het gebied van aandelen, obligaties en alternatieve beleggingen. Bescherming van uw vermogen is van groot belang. Onze aanpak leidt tot evenwichtige beleggingsportefeuilles met aandacht voor zowel rendement als risico.

Overige activiteiten

Onze dienstverlening gaat verder dan investeren in private markten of beleggen op financiële markten. Clavis treedt ook graag voor u op als vermogenscoördinator of fiduciair beheerder.
Aanmelden voor updates

Belangrijk nieuws of ontwikkelingen? We houden je op de hoogte!

We nodigen u van harte uit voor een gesprek.

Meer weten over vermogensbeheer bij Clavis? Floris en John praten u graag persoonlijk bij, neem gerust vrijblijvend contact op.

Floris Mutsaerts

06-34555051

John Vermeule

06-51190770

Het beste uit uw vermogen

Iedere situatie is uniek. Clavis haalt met u het beste uit uw vermogen op een wijze die bij u past. Hierbij werken wij samen met u vanuit een heldere strategie, op basis van uw wensen en uitgangspunten. Wij geven uw vermogen een thuis.

Over ons

Clavis is een organisatie van en voor mensen. Met een team van ervaren specialisten werken we met en voor vermogende families. De cultuur van Clavis maakt ons trots. Trots op de toewijding, het plezier en de betrokkenheid die onze cliënten ervaren in de bijdrage aan hun persoonlijke resultaat.

Updates en inzichten

Clavis ontwikkelt kennis door middel van presentaties en bijdragen.

Bekijk het gehele overzicht hier

Clavis wint tiende FD Gazelle

24 november 2021

Clavis heeft tien keer op rij een FD Gazelle gewonnen. Lees hier…

Lees meer

Welkom bij Clavis ‘thuis’

2 november 2021

Clavis ontwikkelt zich continu. Zo stelden wij ‘De nieuwe standaard’ op, waarmee we een thuis…

Lees meer

Geld laten groeien, kijk hoe de allerrijksten het doen

11 juni 2021

Michiel Dill in gesprek op BNR Nieuwsradio over het thema “Geld laten…

Lees meer