Back to top

Clavis wint 8e FD Gazellen Award op rij

7 november 2019

Clavis heeft in 2019 wederom een FD Gazellen Award gewonnen: de achtste award op een rij. Deze prijs reikt het Financieele Dagblad jaarlijks uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award moeten bedrijven onder meer een omzetgroei van minimaal 20% boeken over een periode van drie jaar. Met het behalen van de achtste award is Clavis op weg om haar ambitieuze doel te bereiken: tien jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren.

Clavis is trots op haar achtste FD Gazellen Award, vertelt oprichter en mede-eigenaar Michiel Dill: “Clavis groeit en die groei bewijst dat onze cliënten de kwaliteit van onze dienstverlening waarderen. Wij zijn dan ook dankbaar voor het vertrouwen dat onze cliënten en relaties in ons stellen.”

Groeien voor duurzame dienstverlening

Groei is voor Clavis geen doel op zich, maar wel een voorwaarde voor blijvend hoogwaardige dienstverlening op het gebied van wealth management. Dill: “Compliance vraagt momenteel veel van ons en andere financiële dienstverleners. Wij hebben hiervoor best practices ontwikkeld die we richting de toekomst duurzaam willen inzetten voor onze cliënten. Om die kwaliteit en continuïteit te blijven bieden, heb je in deze tijd een bepaalde omvang nodig. Daarom gaan we voor een langetermijnstrategie met een sterke groeidoelstelling.”

Ontwikkelen en vernieuwen

Clavis merkt dat haar aanpak aanslaat bij haar cliënten, vaak ondernemende families. “Wij leveren maatwerk waar we vinden dat dit moet en zetten tegelijkertijd op het juiste moment standaardisatie in waar het kan”, legt Dill uit. “Zo is Clavis de moderne boetiek voor financiële dienstverlening voor ondernemende families die wij op onze unieke manier begeleiden. Daarin blijven wij ons ontwikkelen en vernieuwen om onze cliënten optimale dienstverlening te bieden. Als we dat goed doen, blijven we groeien en zullen de negende en tiende FD Gazellen Award volgen.”

We nodigen u van harte uit voor een gesprek.

Bent u geïnteresseerd in Clavis? Praat eens met Floris of John. Wij zetten onze expertise graag in.

Floris Mutsaerts

Floris Mutsaerts

06-34555051
John Vermeule

John Vermeule

06-51190770

Updates en inzichten

Clavis ontwikkelt kennis door middel van presentaties en bijdragen.

Bekijk het gehele overzicht hier

Artikel: De 10 regels van nieuw geld, naar oud geld volgens Michiel Dill van Clavis

12 september 2023

Laat uw familievermogen niet verdampen The three generation gap is een bekende…

Lees meer

Podcastserie ‘De nieuwe standaard in familievermogen’ live

13 juni 2023

Of je nou in de trein zit, autorijdt, op het strand ligt…

Lees meer

Clavis wint elfde FD Gazelle

24 november 2022

Clavis heeft elf keer op rij een FD Gazelle gewonnen. Lees hier…

Lees meer