Back to top

Clavis wint negende FD Gazellen Award op rij

30 oktober 2020

Clavis heeft in 2020 haar negende FD Gazellen Award op een rij gewonnen. Deze prijs reikt het Financieele Dagblad jaarlijks uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazellen Award moeten bedrijven onder meer een omzetgroei van minimaal 20% boeken over een periode van drie jaar, voor dit jaar geldt de omzet van 2017 tot en met 2019. Met het behalen van de negende award is Clavis op weg om haar ambitieuze doel te bereiken: tien jaar op rij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland behoren.

Clavis gaat voor een langetermijnstrategie met een sterke groeidoelstelling.

Michiel Dill

Clavis is trots op haar negende FD Gazellen Award, vertelt oprichter en mede-eigenaar Michiel Dill: “Clavis groeit en die groei bewijst dat onze cliënten de kwaliteit van onze dienstverlening waarderen. Wij zijn dan ook dankbaar voor het vertrouwen dat onze cliënten en relaties in ons stellen. De coronacrisis heeft bovendien laten zien dat wij doen wat wij beloven: ook in slechte tijden weten wij het vermogen van onze relaties te beschermen.”

Groeien voor duurzame dienstverlening

Groei is voor Clavis geen doel op zich, maar wel een voorwaarde voor blijvend hoogwaardige dienstverlening op het gebied van wealth management. Dill: “Compliance vraagt momenteel veel van ons en andere financiële dienstverleners. Wij hebben hiervoor best practices ontwikkeld die we duurzaam willen inzetten voor onze cliënten. Om kwaliteit en continuïteit te blijven bieden, heb je in deze tijd een bepaalde omvang nodig. Daarom gaan we voor een langetermijnstrategie met een sterke groeidoelstelling.”

Aanpassen, ontwikkelen en vernieuwen

Clavis merkt dat haar aanpak aanslaat bij haar cliënten, vaak ondernemende families. “Wij leveren maatwerk waar we vinden dat dit moet en zetten tegelijkertijd op het juiste moment standaardisatie in waar het kan”, legt Dill uit. “Zo is Clavis de moderne boetiek voor financiële dienstverlening voor ondernemende families die wij op onze unieke manier begeleiden. Daarin blijven wij ons ontwikkelen en vernieuwen om onze cliënten optimale dienstverlening te bieden.” Wegens corona werd extra gevraagd van het aanpassings- en ontwikkelingsvermogen van Clavis. Dill: “Ook wij hebben door COVID flinke veranderingen in onze bedrijfsvoering doorgevoerd. We hebben geleerd en ons bedrijf verder doorontwikkeld. Als we zo door gaan, blijven we groeien en zal ook de tiende FD Gazellen Award volgen.”

We nodigen u van harte uit voor een gesprek.

Bent u geïnteresseerd in Clavis? Praat eens met Floris of John. Wij zetten onze expertise graag in.

Floris Mutsaerts

Floris Mutsaerts

06-34555051
John Vermeule

John Vermeule

06-51190770

Updates en inzichten

Clavis ontwikkelt kennis door middel van presentaties en bijdragen.

Bekijk het gehele overzicht hier

Artikel Investment Officer: Gebrek aan opvolging jaagt groei family offices aan

21 november 2023

Nederland telt steeds meer single family offices ondanks dat het door regelgeving…

Lees meer

Artikel Investment Officer: Clavis investeert flink om door te kunnen groeien

15 november 2023

In november haalt Clavis voor het twaalfde jaar op rij haar FD…

Lees meer

Clavis wint twaalfde FD Gazelle

8 november 2023

Clavis heeft twaalf keer op rij een FD Gazelle gewonnen. Lees hier…

Lees meer