Back to top

FD Gazelle Award – 7 keer op rij

18 november 2018

Clavis heeft voor het zevende achtereenvolgende jaar een FD Gazelle Award gewonnen. Deze prijs wordt door Het Financieel Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen voor een FD Gazelle moet een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar worden behaald.

De weg? Die bleek een bergpas en tijdens onze reis haakte u aan. Ongeacht welke dienstverlening op u van toepassing is: we zijn u dankbaar voor onze samenwerking. Door u zijn we gegroeid.

Een bijzondere prestatie

Met de FD Gazellen Awards heeft Clavis een bijzondere prestatie neergezet. Het betekent namelijk dat Clavis de afgelopen jaren een omzetgroei van minimaal 20% heeft weten te bewerkstelligen. Dit is volgens Michiel Dill, Managing Partner van Clavis, echter niet het hoofddoel: ‘Het waarmaken van onze belofte “wij zorgen dat u het beste uit uw vermogen haalt” betekent voor onze doelgroep veel meer dan alleen het behalen van financieel rendement. Het betekent vooral dat onze klanten een kwaliteitsgarantie mogen verwachten.’ Het garanderen van kwaliteit en continuïteit is dan ook de hoogste ambitie van Clavis.

De nieuwe standaard in familievermogen

Clavis heeft de afgelopen jaren ingezet op een nieuwe manier van vermogensbeheer: de nieuwe standaard. Hierbij staat een goede wisselwerking tussen hoogwaardige persoonlijke dienstverlening en standaardisatie centraal. Dill: ‘Ons bedrijf is gebouwd op mensen en biedt hele persoonlijke dienstverlening. Toch durven wij te denken als bedrijf (en niet als individu) en daar waar mogelijk dienstverlening te standaardiseren. We verzorgen zo vermogensbeheer en overige dienstverlening op maat, op een manier die bij de klant past.’

Cultuur

De nieuwe standaard is echter niet te bereiken zonder de juiste cultuur, aldus Dill. ‘Onze dienstverlening is gebaseerd op passie voor het vak, zorgdragen voor het neerzetten van de nieuwe standaard en plezier hebben met elkaar. Deze bedrijfscultuur van onderlinge verbondenheid en onderling vertrouwen wordt ingezet bij ieder contact met de klant.’

Tien op een rij

Met de innovatieve aanpak van de nieuwe standaard en het behouden van een vertrouwelijke cultuur hoopt Clavis de ambitie van tien FD Gazellen op een rij waar te kunnen maken, maar vooral toekomstige kwaliteit en continuïteit te kunnen blijven waarborgen.

We nodigen u van harte uit voor een gesprek.

Bent u geïnteresseerd in Clavis? Praat eens met Floris of John. Wij zetten onze expertise graag in.

Floris Mutsaerts

Floris Mutsaerts

06-34555051
John Vermeule

John Vermeule

06-51190770

Updates en inzichten

Clavis ontwikkelt kennis door middel van presentaties en bijdragen.

Bekijk het gehele overzicht hier

Artikel: De 10 regels van nieuw geld, naar oud geld volgens Michiel Dill van Clavis

12 september 2023

Laat uw familievermogen niet verdampen The three generation gap is een bekende…

Lees meer

Podcastserie ‘De nieuwe standaard in familievermogen’ live

13 juni 2023

Of je nou in de trein zit, autorijdt, op het strand ligt…

Lees meer

Clavis wint elfde FD Gazelle

24 november 2022

Clavis heeft elf keer op rij een FD Gazelle gewonnen. Lees hier…

Lees meer