Back to top

Clavis wint twaalfde FD Gazelle

8 november 2023

Gegroeid? Dat is Clavis zeker. Een team van bijna 50 personen, forse uitbreiding van het kantoor in hartje ’s-Hertogenbosch en wederom mag Clavis een FD Gazelle toevoegen. De twaalfde op rij overigens.

Groei dankzij vertrouwen

Voor partner Michiel Dill en zijn collega’s is deze twaalfde Gazelle een enorme kroon op het succes van Clavis: “Dankzij het vertrouwen van onze cliënten en relaties in onze aanpak blijven we groeien. Continue en duurzame groei lukt alleen met teamwork. Samen hebben we deze groei gerealiseerd en we zijn dan ook erg trots op ons fantastische team.”

Continuïteit en kwaliteit in vermogensbeheer zijn en blijven onze hoogste ambities.

Het beste uit het vermogen

Uiteraard ligt er boven op het doel van tien FD Gazellen een hogere ambitie. Tijdens een interview voor de zevende FD Gazelle in 2018 vertelde Dill: “Het waarmaken van onze belofte ‘wij zorgen dat u het beste uit uw vermogen haalt’, betekent voor onze doelgroep veel meer dan alleen het behalen van financieel rendement. Het betekent vooral dat onze klanten een kwaliteitsgarantie mogen verwachten. Continuïteit en kwaliteit in vermogensbeheer zijn en blijven onze hoogste ambities.”

Groei als voorwaarde voor kwaliteit

Het behouden van kwaliteit en continuïteit tijdens de groei die Clavis doormaakt, blijft ook in 2024 een speerpunt. Dill gaf al eerder aan: “Groei is voor Clavis geen doel op zich, maar wel een voorwaarde voor blijvend hoogwaardige dienstverlening. Compliance vraagt momenteel veel van ons en andere financiële dienstverleners. Wij hebben hiervoor best practices ontwikkeld die we duurzaam willen inzetten voor onze klanten. Om kwaliteit en continuïteit te blijven bieden, heb je in deze tijd een bepaalde omvang nodig. Daarom gaan we voor een langetermijnstrategie met een sterke groeidoelstelling.”

Maatwerk waar het moet en standaardisatie waar het kan.

Onderscheidende aanpak in vermogensbeheer

Hoe die onderscheidende aanpak van Clavis zich laat kenschetsen? Dill: “Wij leveren maatwerk waar we vinden dat dit moet en zetten tegelijkertijd op het juiste moment standaardisatie in waar het kan. We vinden dat vermogensbeheer zich moet mee-ontwikkelen met de levenscyclus van een familie, maar ook met de specifieke doelstellingen die het heeft én met maatschappelijke ontwikkelingen. Die manier van werken schept vertrouwen en ik denk dat dat een van de drijfveren is achter onze groei.”

We nodigen je van harte uit voor een gesprek.

Ben je geïnteresseerd in Clavis? Praat eens met Floris of John. Wij zetten onze expertise graag in.

Floris Mutsaerts

Floris Mutsaerts

06-34555051
John Vermeule

John Vermeule

06-51190770

Updates en inzichten

Clavis ontwikkelt kennis door middel van presentaties en bijdragen.

Bekijk het gehele overzicht hier

Artikel Investment Officer: Hij komt eraan – de grote vermogens-verschuiving

9 juli 2024

De omvangrijkste vermogensoverdracht aller tijden vindt het komende decennium plaats. Terwijl we…

Lees meer

Gouden tijden op financiële markten

17 april 2024

De financiële markten zetten in 2024 de positieve lijn voort die in…

Lees meer

Artikel Investment Officer: Gebrek aan opvolging jaagt groei family offices aan

21 november 2023

Nederland telt steeds meer single family offices ondanks dat het door regelgeving…

Lees meer