Back to top

Fiscalist en/of jurist multi-family office

Sta je aan het begin van je loopbaan? Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in de financiële dienstverlening gericht op vermogende families? Heb je een fiscale en/of juridische achtergrond? Wil je deel uitmaken van een hecht team dat opereert op topniveau, waar geen dag hetzelfde is? Solliciteer dan nu op deze rol.

Geef je carrière een kickstart bij een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland: Clavis, de multidisciplinaire private wealth dienstverlener uit Den Bosch. We heten je graag welkom!

We nodigen je van harte uit voor een gesprek.

Mail ons je motivatie en CV.

Wie zijn wij?

Clavis is een financiële dienstverlener voor vermogende families die zich richt op het beheren van hun vermogen in de breedste zin van het woord. Wij zijn een jong, informeel en vooruitstrevend bedrijf dat is opgericht in 2008. We zijn al 11x op rij bekroond met de FD Gazellen, als erkenning voor de snelle omzetgroei die we jaar op jaar weten te realiseren. We zijn gewend om onze cliënten kwalitatief hoge service te bieden en zetten graag die éxtra stap. Clavis is een bedrijf waar plezier, hard werken en collegialiteit de kernwoorden zijn.

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van het team Family Services. Dit team bestaat uit 22 collega’s en richt zich onder andere op bestuur, administratie en structurering van familievermogens. Binnen Family Services houd jij je, samen met je collega’s, bezig met fiscale, juridische en meer complexe operationele vraagstukken. In samenwerking met juristen, fiscalisten en bankiers in binnen- en buitenland realiseer je de gewenste vermogensplanning, structuur en governance voor cliënten. Daarnaast bied je fiscaal-juridische ondersteuning aan het team Vermogensbeheer. Je belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • coördinatie van herstructureringen en uitvoeren van fiscale en juridische adviezen;
 • organiseren van family governance, waaronder het opzetten van familiestichtingen en de voorbereiding van bestuursvergaderingen;
 • fiscaal-juridische beoordeling van investeringen op private markten (private equity, vastgoed, leningen);
 • aanspreekpunt voor collega’s van Family Services en Vermogensbeheer voor fiscale en juridische vraagstukken in brede zin, waaronder transactiebegeleiding.

Naast werkzaamheden voor cliënten houd jij je bezig met de fiscaal-juridische kant van de interne bedrijfsvoering en krijg je de kans om bij te dragen aan de ontwikkeling van nieuwe activiteiten.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en integere collega die de cliënt centraal stelt. Je streeft naar topkwaliteit en bent servicegericht. Je hebt een ondernemende instelling, inlevingsvermogen en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

 • Uren per week: 32-40 uur
 • Werk- en denkniveau: WO
 • Soort opleiding: Notarieel Recht, Fiscaal Recht en/of Fiscale economie
 • Werkervaring: 0 – 5 jaar
 • Talen: goede beheersing Nederlandse en Engelse taal

Wat wij bieden?

Clavis biedt een afwisselende werkomgeving met diversiteit in vraagstukken en een mensgerichte cultuur waar iedereen voor elkaar klaar staat. Zo goed als Clavis voor de cliënten wil zijn, is Clavis ook voor haar medewerkers. Maar er is meer!

 • We zijn een hecht team van collega’s waar je niet alleen inzichten en kennis haalt en deelt, maar ook regelmatig leuke dingen samen doet. Zo staat er dagelijks een gezamenlijke lunch klaar in het hart van ons kantoor, vindt er op de vrijdag regelmatig een borrel plaats en maken we jaarlijks een ski- of ander tripje met het gehele team;
 • 30 vakantiedagen op basis van een werkweek van 40 uur;
 • Bonusregeling bij goed presteren;
 • Collectieve pensioenregeling en aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekering;
 • Reiskostenvergoeding.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met Bas van Dijk (073 744 00 07).

Solliciteren

Hebben we je enthousiast kunnen maken? Solliciteer direct! Heb je vragen over de procedure? Stuur een mail naar HR@clavis.eu.

Pre-employment screening aan de hand van openbare bronnen is onderdeel van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

We nodigen je van harte uit voor een gesprek.

Ben je geïnteresseerd in een vacature bij Clavis? Neem contact op met Marjolein.

Marjolein Wervers

Marjolein Wervers

+31 73 744 00 07

Updates en inzichten

Clavis ontwikkelt kennis door middel van presentaties en bijdragen.

Bekijk het gehele overzicht hier

Clavis wint elfde FD Gazelle

24 november 2022

Clavis heeft elf keer op rij een FD Gazelle gewonnen. Lees hier…

Lees meer

Met familievermogen investeren in private markten

1 augustus 2022

Private investeringsmarkten, zoals private equity, vastgoed en leningen, bieden veel kansen. Met…

Lees meer

Chambers and Partners heeft Clavis wederom opgenomen in de gids van beste wealth managers.

22 juli 2022

Clavis is wederom opgenomen in de gids van beste wealth managers van…

Lees meer